PROFIL: Kjetil Rekdal snakker med pressen.

Dette sier Rekdal etter at han fikk sparken i Start

Redaksjonen

2. april 2019

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Start og fotballtreneren Kjetil Rekdal er enige om en sluttpakke. Partene holdt et maratonmøte i Kristiansand etter kaotiske dager i 1. divisjonsklubben.

Rekdal ankom drøftelsesmøtet klokken 12.30 uten å ville uttale seg til mediene. Ved 21.15-tiden tirsdag kveld, etter snaut ni timer, kom bekreftelsen om en avklaring i den svært spesielle saken.

I en pressemelding på klubbens nettsted opplyser Start at partene, etter konstruktive møter, har kommet fram til en avtale som avslutter Rekdals arbeidsforhold umiddelbart.

– IK Start igangsatte prosesser angående Rekdals ansettelsesforhold som følge av rapporter om forhold som var uforenlig med klubbens verdigrunnlag. Når vi likevel har valgt å inngå dette forliket, så er det av hensyn til klubben og våre ansatte og den belastningen de har stått i og fortsatt ville ha stått i dersom prosessen hadde fortsatt, sier styreleder Monica Bergin Grimstad i IK Start i meldingen.

LES OGSÅ: Peiling på norsk fotball? 30 000 kroner i premiepotten!

– Belastende

I samme melding sier Kjetil Rekdal at han aksepterer klubbens behov for at de måtte gjennom denne prosessen.

– Selv om de seneste dager har vært belastende for alle involverte parter, inklusiv meg, sier Rekdal.

– Jeg takker for den støtten jeg har fått og håper alle nå støtter oppunder spillerne, klubben, eiere og dets styrer på veien videre. IK Start har et stort potensial, og jeg ønsker klubben lykke til for framtiden, fortsetter trenerveteranen.

RYNKER PÅ NESA: Kjetil Rekdal.