HUMOR: Denne meldingen la Kyle Walker ut i sosiale medier.

«Disset» Man United etter seieren. Nå har City-stjernen slettet meldingen

Christian August Cederblad

12. november 2018

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester City ble skremt av en straffescoring i annen omgang, men var klart best og slo byrival United 3-1 i søndagens storkamp i Premier League.

Scoringer av David Silva, Sergio Agüero og Ilkay Gündogan sørget for at City fortsatt troner ubeseiret på topp i den engelske serien. Pep Guardiolas lag har vunnet ti av tolv kamper og er i rute til å forsvare ligatittelen fra forrige sesong.

I søndagens kamp presset de United fra start, og gjestene ble liggende lavt i forsøket på å stå imot og holde nullen. Det holdt i elleve minutter. Da stormet David Silva inn i feltet og avsluttet et flott City-angrep ved å hamre ballen via United-keeper David de Gea og i mål.

– Dette var ikke en dårlig forestilling av oss, det var en forestilling med feil. Vi gjorde tre feil og ble straffet for dem, hevdet United-manager José Mourinho med henvising til Citys scoringer.

– Det er vanskelig med to bortekamper på rad, der den første er mot Juventus, der man må kjempe som dyr. Det er noe annet enn å slå Sjakhtar hjemme og nyte kampen og slappe av. Vi kom til kampen med forskjellige utgangspunkt, fortsatte portugiseren overfor Sky Sports.

Slettet «tweet»

Rett etter kampslutt la City-høyreback Kyle Walker ut en melding i sosiale medier, som han kort tid etterpå slettet.

Budskapet, som var av den humoristiske sorten, skulle fornærme rivalen Manchester United. Det er dog ikke kjent hvorfor Walker valgte å fjerne Twitter-meldingen, men innholdet var følgende:

«Our opponent was red,

We heard the away fans boo,

We’re twelve points ahead,

And just like violets, Manchester is blue.»

FEIRER SCORING: Manchester Citys Kyle Walker.