SMIL: Fra José Mourinho som Chelsea-manager. Her tilbake fra 2015.

Mourinho svarer på om han vil juble mot Chelsea

Redaksjonen

19. oktober 2018

FotballPremier League

Møter gamleklubben.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-manager José Mourinho tar lørdag turen til sin gamle hjemmebane Stamford Bridge for å stoppe Maurizio Sarris ubeseirede Chelsea.

Et hardt presset United-lag tok i siste minutt alle tre poengene sist runde, etter å ha kommet under med to mål tidlig mot Newcastle.

Før kampen gikk det rykter om at Mourinho var svært nær å få sparken, men med seieren kan portugiseren ha kjøpt seg ekstra tid i klubben. Nå venter samtidig en periode med langt tøffere motstand.

I løpet av den neste måneden kommer dobbeltoppgjør mot Juventus i mesterligaen og byderby mot Manchester City. Også oppgjør mot Everton og Bournemouth skal spilles i samme periode. Men først returnerer Mourinho til Stamford Bridge for å tukte ubeseirede Chelsea.

Jubel?

Mourinhos tre siste kamper som United-manager på Stamford Bridge har alle endt med tap, og uten at de røde djevlene har funnet veien til nettmaskene.

– For meg er dette en helt vanlig kamp, sa Mourinho på pressekonferansen fredag.

Han var tydelig på at han var i stand til å kontrollere seg selv.

– Kommer jeg til å juble som en gal for mål eller seier på Stamford Bridge? Jeg tror ikke det. Jeg forsøker alltid å kontrollere meg selv og respektere fansen og stadionet som var mine fans og min stadion i mange år, sier Mourinho og legger til:

– Jeg er 100 prosent Manchester United i morgen.

Heftig konkurranse: Så enkelt kan du vinne tur og billetter til Liverpool-Man United

MANAGER: José Mourinho på pressekonferanse.