PROFILER: Liverpool-manager Jürgen Klopp (t.v.) og Manchester Citys Pep Guardiola.

«Hemmelighetsfull» Guardiola med flere nyheter før Liverpool-kampen

Redaksjonen

5. oktober 2018

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester City-manager Josep Guardiola føler på presset før helgens bortekamp mot Liverpool.

På pressekonferansen to dager før storkampen var han selektiv med hvilke spørsmål han svarte på. Midtbanestjernen Kevin De Bruyne var nylig tilbake på treningsfeltet etter langtidsskade, men Guardiola ville ikke snakke om hvorvidt belgieren er tilgjengelig mot Liverpool, ifølge BBC.

Litt senere fortalte han imidlertid at De Bruyne skal sjekkes lørdag, og at han ikke er helt uaktuell, skriver Sky Sports. Situasjonen er tilsvarende for Ilkay Gündogan og den formsterke backen Benjamin Mendy, mens Fabian Delph definitivt er ute.

De Bruyne er ikke med i Belgias tropp til de kommende nasjonsligakampene, men vil være et kjærkomment tilskudd til Citys midtbane når han blir klar igjen.

Hyller Liverpool

De regjerende seriemesterne reiser søndag til en bane der de har få gode minner i nyere tid. Forrige seier på Anfield kom i 2003, og Guardiola forsøkte tilsynelatende å legge presset på Liverpool før det nært forestående møtet.

– De er et topplag med den måten de spiller på. Liverpool slo mange lag sist sesong, ikke bare City. Liverpool er et av de to største lagene i England. Vi prøver å nærme oss dem. De er et topplag, og vi prøver å nærme oss hver gang, sa spanjolen.

Han har nok forrige sesongs 0-3-tap på Anfield i mesterligaens kvartfinale ganske friskt i minnet fortsatt.

LES OGSÅ: Slik kan du tippe gratis under helgens store fotballrunde

JUBEL: Fra Manchester Citys (f.v.) Gabriel Jesus, Benjamin Mendy og Kevin De Bruyne.