MANAGER: Manchester United-sjef José Mourinho.

Dette sa Mourinho etter nok et tap

Redaksjonen

29. september 2018

FotballPremier League

Ny smell.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En hardt presset José Mourinho får neppe arbeidsro etter at West Ham slo Manchester United 3-1 i Premier League lørdag.

Det er lite som har stemt for Manchester-laget den siste uken. Etter poengdeling hjemme mot Wolverhampton, ligacupexit mot Derby og vrakingen av Paul Pogba som kaptein trengte rødtrøyene sårt en seier borte mot West Ham.

Slik ble det riktignok ikke. Vertene kjempet tappert og kunne innkassere sin første ligahjemmeseier for sesongen takket være Felipe Anderson, Marko Arnautovic og et selvmål av Victor Lindelöf. Marcus Rashford scoret for gjestene.

Etter kampslutt ga portugiseren kamplederne skylden for to av vertenes scoringer. Portugiseren mente at Marcus Rashford skulle ha frispark i forkant av 3-1 uten å få gehør av Michael Oliver.

– Å vinne når du er full av selvtillit er den beste seieren du kan ha. Det første målet er offside, det andre er et selvmål, og det tredje er en dommerfeil, men i neste kamp må vi få en bedre start, sa Mourinho til BT Sport.

Manchester United har nå tapt tre av sesongens sju kamper. Det er langt ifra en optimal oppladning før tøffe oppgjør mot blant annet Chelsea (b), Juventus (h) og Valencia (h) den kommende måneden.

Lekker hælflikk

Begge lag slet med skader før lørdagens oppgjør, men mange øyenbryn reiste seg da Mourinho valgte å utelate Alexis Sánchez og Antonio Valencia fra troppen.

West Ham fikk en pangstart på eget gress. En hårfint offsideplassert Pablo Zabaleta ble fint spilt fri på kanten og sentret enkelt inn til Felipe Anderson som vartet opp med en lekker hælflikk.

Gleden ble større like før pause for hjemmesupporterne som før oppgjøret hadde til gode en trepoeng på London Stadium i årets sesong. Andrij Jarmolenkos skudd endte vi en uheldig Victor Lindelöf, og svenskens retningsforandring var tilstrekkelig til at David de Gea var utspilt.

LES OGSÅ: Fantastisk tilbud: Spill for 500 kroner helt risikofritt på Eliteserien