MIDLERTIDIG RBK-TRENER: Rini Coolen.

Forundret over RBK: – Jeg klarer ikke se at de har gjort det

Redaksjonen

16. august 2018

EliteserienFotball

Skjønner lite.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim føler ikke RBK har forsterket førsteelleveren i forkant av høstens thriller i Eliteserien.

– Jeg oppfattet Rosenborg slik at de skulle hente spillere som ikke styrket stallen, men som gikk rett inn og styrket laget. Det klarer jeg ikke å se at de har gjort, sier han til NTB.

Trønderne sikret seg Djordje Denic og Issam Jebali på tampen av overgangsvinduet.

– Det er logiske posisjoner RBK har hentet spillere til. De sliter med skader på kantspillere som Adegbenro, de Lanley og Helland, så de behøvde flere kantalternativer. Det samme gjelder selvfølgelig på midtbanen.

– Men jeg klarer ikke å se at de to de har hentet, går rett inn på laget når Rosenborg har alle skadefri. Det er ikke to selvskrevne i en startoppstilling, mener Fredheim.

Kommentatoren tror Rosenborg egentlig hadde større ambisjoner.

– Det virker som de satset veldig høyt. De prøvde seg jo på Liverpool-spilleren Pedro Chirivella. Jeg tror ikke de to spillerne RBK hentet var førstevalget.

Gullrival Brann forsterket seg i motsetning til RBK kraftig. Inn dørene på Brann Stadion kom Ruben Yttergård Jenssen (midtbane), Thomas Grøgaard (venstreback), Christian Eggen Rismark (stopper) og Daouda Bamba (spiss).

LES OGSÅ: Vålerenga la inn bud på Rosenborg-stjerne

PROFIL: Fotballkommentator Kenneth Fredheim på Ullevaal Stadion.