FOR MOLDE: Erling Braut Haaland.

– Gigantklubb har lagt inn bud på 50 (!) millioner kroner

Redaksjonen

10. juli 2018

EliteserienFotball

Sykt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Juventus skal være villige til å betale nærmere 50 millioner kroner for Moldes stjerneskudd Erling Braut Håland.

– Juventus lyttet til Moldes krav, som ligger rundt fem millioner euro (ca. 48 millioner kroner), og er klare til å fullføre handelen for mer eller mindre denne prisen. Møtet omtales som godt og de venter nå på utvikling i saken, sier Il Tempo-journalisten Alessandro Austini til TV 2.

Juventus skal ha solide forventninger om å få godtatt et bud på nærmere 50 millioner kroner. Håland takket i vinter nei til storklubben fra Torino, men italienerne har ikke gitt opp kampen om stortalentet.

Håland har scoret åtte mål på 14 kamper for Molde i Eliteserien denne sesongen. Nylig scoret han fire mål mot Brann. 17-åringen (fyller 18 år 21. juli) fulgte opp med to mål mot Vålerenga i helgen.

– Sportssjef Fabio Paratici, som for øyeblikket er opptatt med Cristiano Ronaldo-overgangen, sendte en av sine mest betrodde menn til Molde. Juventus-representanten var til stede på kampen mot Vålerenga og hadde mandag et møte med Molde og spillerens agent, sier Austrini til TV 2.

Risikofritt spill på 100 kroner under VM: Vinner du, beholder du gevinsten – Taper du, betales innsatsen tilbake tilbake