FOTBALLPERSONLIGHETER: Jesper Mathisen (t.v) og Davy Wathne.

Mathisen ut mot Eliteserie-laget: – Det er flaut!

Jakob K. Gregersen

9. juli 2018

EliteserienFotball

Lite imponert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jesper Mathisen er ikke imponert over det Lillestrøm-spillerne har prestert etter at Arne Erlandsen fikk sparksen som trener.

Søndag tapte de 3-1 for Odd.

Spillerne var blant dem som skal ha ment at Erlandsens lederstil var for tøff, men foreløpig har det ikke gitt noen gevinst i form av bedre prestasjon å fjerne hovedtreneren.

TV 2-ekspert Mathisen var søndag svært kritisk til hvordan LSK-spillerne har respondert etter at Erlandsen ble fjernet som hovedtrener.

– Hvor skuffet er du over Lillestrøm som spillergruppe? Nå har de fjernet Arne Erlandsen, som visstnok har hatt en del misnøye rundt seg i garderoben – i klubben. Han blir fjernet, da må spillerne steppe opp. Da stilles det jo litt andre krav til de. Men det responderer de jo absolutt ikke på. Det de viser i dag, mot et Odd-lag som ikke har vært kjempegode denne sesongen, det er flaut, sa Mathisen ifølge Nettavisen.

Får støtte

Ivar Hoff, også i TV 2, kjenner LSK svært godt. Han er enig med sin kollega.

– Du har helt rett i det du sier. De fikk med seg ett poeng sist, men de møtte et av de dårligste lagene på bortebane. De var ikke nærheten, og da skulle de gå ut og gjøre ting annerledes enn det de gjorde under Arne Erlandsen. Bare det irriterer meg. Når Arne gir seg, så skal man begynne å gjøre ting annerledes. Den er den måten Arne spilte på som gjorde at de klarte å beholde plassen i 2016, sier han ifølge samme nettsted.

DUO: Ivar Hoff og Mini avbildet da begge jobbet i TV 2.

Risikofritt spill på 100 kroner under VM: Vinner du, beholder du gevinsten – Taper du, betales innsatsen tilbake tilbake