10. juni 2018

EliteserienFotball

Sandefjord gikk nok en gang målløse av banen da Haugesund vant 2-0 søndag.

Nå er det over 700 minutter siden sist vestfoldingene jublet for scoring.

Haugesund vant 2-0 i Sandefjord og påførte laget fra hvalfangerbyen det åttende strake nederlaget i Eliteserien.

Med kun fem poeng etter 13 kamper banker allerede nedrykksspøkelset på døra i Vestfold, og det er opp til Sandefjords nye trener Marti Cifuentes å jage det bort.

Den jobben fikk en tung start hjemme mot Haugesund. Fra sidelinjen fikk Cifuentes riktignok se laget framstå mer positivt enn på lenge, men spanjolen kunne også konstatere at det må terpes på defensiv dødball.

Haugesund fikk to cornere i første omgang, og begge endte med at hjemmelagets keeper Eirik Holmen Johansen måtte hente ballen ut av nettmaskene. Først stusset Vegard Skjerve Haugesund i føringen etter 13 minutters spill, før Ben Karamoko knuste all motstand i lufta da han doblet ledelsen minuttet før pause.

Vinn billetter til hvilken Premier League-kamp du vil!