I LIVERPOOL: Mohamed Salah stråler i den rød drakta, men Real Madrid skal være interesserte i egypteren.

Salahs løfte til Liverpool-fansen

Redaksjonen

11. mai 2018

FotballLa LigaPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mohamed Salah sier hans fantastiske debutsesong på Anfield «bare er starten» på det Liverpool-fansen har i vente.

Egypteren ble torsdag ikke overraskende kåret til årets spiller i Merseyside-klubben både av fansen og lagkameratene. Samme kveld mottok han også prisen som årets spiller stemt fram av de britiske sportsjournalistene.

25-åringen har så langt scoret 43 mål i alle turneringer etter overgangen til Liverpool fra Roma i fjor sommer. Det er intet annet enn fenomenale tall.

Den siste tiden har Salah vært satt i forbindelse med en sommerovergang til Real Madrid, som møter Liverpool i mesterligafinalen i neste måned.

Har det bra

Salah, som trenger kun ett mål til for å bli tidenes mestscorende spiller i en enkelt Premier League-sesong, synes imidlertid å være tilfreds med livet på Merseyside.

– Jeg har det veldig bra her. Alt er veldig fint. Selvsagt har jeg ambisjoner for framtida med Liverpool. Som dere kan se, har vi hatt en fantastisk sesong. Nå er vi klare for mesterligafinalen, og alle er veldig entusiastiske, sier egypteren.

– Dette er bare starten. Dette er mitt første år her, og for alle andre spillere gjelder det samme. Dette er starten, tilføyer han.

Er du Norges beste odds-spiller? Meld deg på NM i Odds her!

STJERNE: Mohamed Salah for Liverpool.