PROFILER: Barcelonas Paulinho, Lionel Messi, Ivan Rakitic og Luis Suárez feirer scoring.

– Barcelona betaler 960 millioner for stjernespiller

Redaksjonen

9. mai 2018

FotballLa Liga

«Klubben vet at spilleren forsvinner i sommer».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona har informert Atlético Madrid om at klubben vil utløse Antoine Griezmanns utkjøpsklausul på 100 millioner euro, melder spansk radio.

Summen tilsvarer 960 millioner kroner.

– Barcelona har sagt til Atlético at de vil betale utkjøpssummen for Griezmann, og Atlético vet at spilleren forsvinner ved sesongslutt, meldte Cadena Cope uten å oppgi sin kilde.

Usikkerheten om Griezmanns framtid kunne ikke kommet på et verre tidspunkt for Atlético Madrid, som forbereder seg til neste ukes europaligafinale mot Marseille.

– Vi er drittlei av Barcelonas oppførsel, sier Atléticos administrerende direktør Miguel Ángel Gil Marín i en uttalelse på klubbens nettsider, i følge TV 2.

Han kaller Barcelonas oppførsel for respektløs.

– Mangel på respekt

– At en president, spiller og et styremedlem kan snakke på den måten de har gjort om fremtiden til en spiller som er under kontrakt, og bare et få dager før en europacupfinale, er mangel på respekt mot Atlético Madrid og klubbens fans.

Tidligere tirsdag avslo Atlético-president Enrique Cerezo å klargjøre Griezmanns framtid i klubben etter at flere medier meldte at han hadde spist middag med spilleren i et forsøk på å overtale ham til å bli i klubben. Det skal han ha gjort med et tilbud om en kraftig forbedret kontrakt.

Er du Norges beste odds-spiller? Meld deg på NM i Odds her!

ETTERTRAKTET STJERNE: Atlético Madrids Antoine Griezmann.