MOLDE: Ole Gunnar Solskjær på Viking stadion.

Solskjær svarer på hvem av RBK og Brann som er størst gullfavoritt

Jakob K. Gregersen

8. mai 2018

EliteserienFotball

For øyeblikket.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær mener 2-2-kampen mot Sarpsborg ga Molde «en kjempeboost». MFK-treneren er ikke urolig for å bli hektet av i tetstriden i Eliteserien.

Moldes forrige seier kom mot Træff i cupen (6-1) 18. april. Siden har det blitt 0-0 mot Vålerenga (b), 0-1 mot Odd (h), 0-1 mot Brattvåg (b, cupen) og 2-2 mot sarpingene mandag.

– Trepoengerne har uteblitt i det siste. Er du bekymret?

– Når man ikke vinner hjemme mot Odd, da blir man litt skuffet og bekymret. Men når man tar poeng her i Sarpsborg, gir det oss en kjempeboost. Dette har historisk sett vært en vanskelig arena for oss, og i hvert fall for meg. Dette var et steg i riktig retning, sa Solskjær til NTB etter mandagens seriekamp.

Molde har kun ett poeng opp til tabelltoer Rosenborg, men avstanden til serieleder Brann er på åtte poeng.

Rosenborg favoritter

– Vi har bare spilt åtte kamper. Det kommer til å skje mye fram og tilbake. Det er jevnt i alle kamper. Nå har vi to hjemmekamper mot Bodø/Glimt og Strømsgodset, og det er kamper vi skal være bra i, sa Solskjær.

– Går du for gull i år?

– Det har jeg aldri sagt. Vi går for å bli bedre enn i fjor. Vi går for å bli et bedre lag. Rosenborg er soleklar favoritt, og Brann har startet veldig bra. Vi skal bare jobbe på, ta så mange poeng vi greier. Vi vil utvikle oss, svarer Molde-treneren.

VANT MESTERFINALEN: Rosenborg og Nicklas Bendtner (med trofeet) vant over Lillestrøm i denne vårens mesterfinale.

Er du Norges beste odds-spiller? Meld deg på NM i Odds her!