LURT SMIL: Fra Kjetil Rekdal.

Rekdal: Denne tidligere VIF-spilleren kan slå gjennom i Eliteserien 2018

Jakob K. Gregersen

10. mars 2018

EliteserienFotball

Har store forventninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eliteserien 2018 er bare timer unna å starte for fullt og i forkant spår ekspertene hvordan tabellen ender, hvem som blir toppscorer og hvem som får sine gjennombrudd. For å nevne noe.

Tidligere Vålerenga-treneren Kjetil Rekdal tror Bilal Njie kan bli en hit i Eliteserien denne sesongen.

Eurosport-eksperten kjenner godt til spilleren, som signerte for Odd i vinter, ettersom de begge var flere år sammen i Vålerenga.

– Han er bra. Han har bra tempo og god fysikk. Han er kanskje litt uferdig relasjonsmessig, men en spiller som det går an å utvikle til å bli en meget god eliteseriespiller. En veldig bra signering av Odd, sier Rekdal til Telemarksavisa.

Flere stusset over at Njie vraket å fortsette i Vålerenga for å dra til Odd, men utsiktene til spilletid var større i Skien.

Ronny Deila sier følgende om overgangen som skjedde i januar:

– Vi ga Bilal et tilbud, vi, men så valgte han å gå til Odd. Det kan hende det var riktig for hans utvikling, for han er kanskje nærmere laget der enn han ville vært hos oss. Vi har mange spillere i hans alder og i den posisjonen. Bilal er en fin gutt og har spisskompetanse i fart, så det blir spennende å følge hans utvikling videre i Odd.

Angrepsspilleren er forøvrig broren til Stabæk-spiller M0ussa Njie.

TILBUD: Få 500 kroner å spille for – Åpne Unibet-konto her!