SKADET: PSG-spiller Kylian Mbappé under kamp mot Lyon.

PSG-stjerne stygt skadet

22. januar 2018

FotballLigue 1

Ikke bra.

Paris Saint-Germain gikk på sesongens annet ligatap med 1-2 borte mot Lyon i Ligue 1 søndag.

Memphis Depay ble den store helten for vertene med sin scoring på overtid. Den tidligere Manchester United-spilleren dukket opp like før tilleggstiden var ute, og banket inn seiersmålet i en kamp som ble preget av Kylian Mbappés skade, Dani Alves’ røde kort og perlescoringer fra begge lag.

Toppoppgjøret tok fyr allerede etter to minutter da Lyon-kaptein Nabil Fekir på nydelig vis skrudde et frispark fra langt hold i mål.

Oppgjøret gikk mot pause da Dani Alves slo inn fra høyre. Inne i feltet ladet Layvin Kurzawa kanonen, og på volley dundret han ballen i mål via tverrliggeren.

Like etter pause ble PSGs håp om tre poeng mindre da Dani Alves måtte gå i garderoben.

Mbappé skadet

Den rutinerte høyrebacken satte inn en sen takling som dommer hadde tenkt å gi gult kort for. Tanken falt ikke i smak hos Alves, som gikk opp i ansiktet på dommeren og brølte ut sin misnøye. Det gjorde at dommer skiftet mening og heller ga rødt kort for munnbruk og overdreven reaksjon.

Tidligere i kampen hadde Kylian Mbappé måttet forlate banen på båre etter å ha fått en smell i duell med Lyon-keeper Anthony Lopez.

PSG så ut til å holde unna med 10 mann, men dypt inne i overtiden dukket Memphis opp ute til venstre. Han trakk seg innover i banen og fyrte av et skudd som gikk via Thiago Silva og i mål til elleville jubelscener på tribunen.

Resultatet gjør at serieleder PSG har 56 poeng, mens Lyon på annenplass er åtte poeng bak.

Monaco slo tabelljumbo Metz 3-1 og er nummer fire, to poeng bak Lyon og ett bak Marseille.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!