MANAGER: José Mourinho.

Mourinho uttaler seg om Sánchez

Redaksjonen

12. januar 2018

Fotball

Benyttet anledningen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-manager José Mourinho vil ikke si om «de røde djevlene» har Alexis Sánchez på ønskelisten, men er full av lovord om Arsenal-stjernen.

Sánchez har lenge vært koblet til Manchester City, men flere engelske medier skriver nå at City-rival United har kastet seg inn i kampen om chileneren. Sánchezs kontrakt med Arsenal utløper til sommeren, noe som gjør at London-laget kan bli tvunget til å selge angrepsstjernen i januarvinduet.

– Jeg mener det ikke er riktig å snakke om spillere i andre klubber. Sánchez er Arsenal-spiller. Det blir feil av meg å skulle snakke om dette, sier Mourinho, ifølge Sky Sports.

United-manageren benytter likevel anledningen til å rose 29-åringen, noe som kan tolkes som et tegn på at han er interessert i å hente spilleren.

– Alt jeg kan si er at Sánchez er en fenomenal spiller, sier Mourinho.

– Generelt vil jeg si at Manchester United ikke har veldig stor tro på overgangsmarkedet i januar. Vi ønsker ikke å hente en spiller bare for å gjøre det. Men vi tror også på at det er enkelte spillere i fotballverdenen som man må prøve å hente, skulle sjansen by seg, legger portugiseren til.