NORGE 2013: Morten Gamst Pedersen (bak t.v.), Tore Reginiussen, Marcus Pedersen, Ola Kamara, Vegard Forren, Magnus Wolff Eikrem (foran t.v.), Per Ciljan Skjelbred, Omar Elabdellaoui, Ørjan Håskjold Nyland, Ruben Yttergård Jensen og Tom Høgli i privatlandskampen i fotball mellom Norge og Skottland på Aker Stadion. 0-1-til Skottland.

Nordmann klar for gamleklubben

Redaksjonen

4. januar 2018

Fotball

Bekrefter avtalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ruben Yttergård Jenssen lånes ut fra Groningen til gamleklubben Kaiserslautern i 2. Bundesliga ut inneværende sesong.

Kaiserslautern, som befinner seg på andre nivå i tysk fotball, bekrefter selv avtalen på sine nettsider. Det samme gjør hovedpersonen på sin Instagram-konto.

Yttergård Jenssen vender dermed tilbake til klubben han forlot sommeren 2016. Tromsøværingen ble da hentet gratis til Groningen etter at kontrakten hans med Kaiserslautern utløp.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake i Kaiserslautern. Jeg hadde ikke tenkt verken på klubbskifte eller et utlån, men så ringt Boris Notzon og viste stor interesse. jeg snakket så med treneren og hørte på hans planer, og de likte jeg godt, sier Yttergård Jenssen.

– Denne klubben betyr fortsatt mye for meg, og sammen med familien ser jeg fram til den kommende tiden. Alle vet at vi har en veldig vanskelig oppgave foran oss, men sammen med fansen vil vi gjøre alt for å berge plassen i ligaen, tilføyer han.

29-åringen spilte for Kaiserslautern i tre sesonger fra 2013 til 2016. Nå hentes han tilbake i et forsøk å ruste opp spillerstallen for å unngå nedrykk til tredje nivå i tysk fotball.