JUBEL: Trelleborg er tilbake i Allsvenskan.

Tilbake i toppen etter seks år

19. november 2017

Rykket opp.

Trelleborg trygget opprykket med 1-1 i returkampen mot Jönköping Södra søndag. Laget gjør dermed comeback i Allsvenskan etter seks år utenfor det gode selskap.

Skåne-klubben vant det første oppgjøret 2-0 på eget gress. Dermed var opprykket i boks med 3-1 sammenlagt.

Jönköping Södra tar på sin side turen ned til Superettan etter to sesonger på øverste nivå i svensk fotball. Stian Aasmundsen fra Tønsberg spilte den siste halvtimen for vertene.

Robert Gojani tente håpet for Jönköping da han tok hjemmelaget i føringen i det 40. minutt, men gleden var svært kortvarig. Rett før pause utlignet Dino Islamovic til 1-1. Det ble også sluttresultatet.

– Det var definitivt mitt viktigste mål så langt, sa Islamovic til C More etter kampen.

Sjekk ut denne muligheten: Her kan du se flere storkamper fra Europas gjeveste fotballigaer – og det koster deg ingenting!