PSG: Neymar forlot Barcelona til fordel for PSG sommeren 2017.

Det er den franske avisen Le Parisien som melder at brasilianeren flytter av sikkerhetsmessige årsaker.

Avisen skriver videre at Neymar har fryktet for egen sikkerhet ettersom at PSG-fans har klatret over inngjerdingen rundt villaen hans.

Brannvesenet skal flere ganger ha måttet gå inn for å fjerne personer som har kommet seg inn på eiendommen.

Økte

Paris Saint-Germain økte forspranget ned til tabelltoer Monaco til seks poeng etter 4-1-seieren hjemme mot Nantes lørdag. Edinson Cavani scoret to for vertene.

Cavani sendte vertene i føringen etter 38 minutter, før Angel Di Maria doblet ledelsen fire minutter etter. Prejuce Nakoulma reduserte for Nantes, men scoringer av Javier Pastore og nevnte Cavani sørget for tre PSG-poeng.

Neymar startet for hovedstadslaget, men tegnet seg ikke på scoringslisten denne gang. Spisskometen Kylian Mbappé var ubenyttet reserve for PSG.

Monaco spilte 1-1 mot Amiens fredag. Cavani og co. har nå seks poeng ned til tabelltoeren.

Sjekk ut denne muligheten: Her kan du se flere storkamper fra Europas gjeveste fotballigaer – og det koster deg ingenting!