RBK-JUVEL: Jacob Rasmussen (f.v.), Alex Gersbach, Milan Jevtovic, Nicklas Bendtner og Tore Reginiussen jubler for seier over Sandefjord tidligere i år.

Bekreftet: RBK-angriper ferdig på Lerkendal

Jakob K. Gregersen

16. november 2017

EliteserienFotball

Ferdig i klubben.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Milan Jevtovic får ikke fortsette i Rosenborg etter årets sesong, skriver Adresseavisen.

Den serbiske vingen har denne sesongen vært utlånt til den norske seriemesteren fra tyrkiske Antalyaspor. Han har scoret ni mål i Eliteserien og håpet på å få fortsette i klubben.

Slik blir det ikke, ifølge spilleren selv.

– Statusen min er at jeg avslutter sesongen her, og så blir jeg ikke værende. Det er 100 prosent sikkert at jeg ikke blir her, sier Jevtovic til Adressa.

– Jeg er veldig lei meg for ikke å bli værende. Her har jeg vært glad hele tiden, og alle er fantastiske mennesker. Jeg har spilt her i ett år, tatt to trofeer og spilt i Europaligaen for første gang. Jeg kommer aldri til å glemme året mitt i Rosenborg, fortsetter han.

Rosenborg har ikke bekreftet at Jevtovic forsvinner etter sesongen. Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye ville ikke kommentere saken da NTB snakket med ham onsdag.

Kantspilleren har spilt 18 kamper fra start denne sesongen, men har måttet tåle mindre spilletid etter kjøpet av Samuel Adegbenro.

Jevtovic ble kjøpt av Antalyaspor sommeren 2016. Før det spilte han i Bodø/Glimt på utlån fra østerrikske LASK Linz.

Fantastisk tilbud: Se Atlético Madrid – Real Madrid gratis her!