STJERNER: Barcelonas Lionel Messi (t.v.) og Luis Suárez.

– Stjernespiller «klar» for Barcelona

Christian August Cederblad

14. november 2017

FotballLa Liga

En heftig signering.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona har inngått en såkalt prinsipiell avtale med Antoine Griezmann (26). Franskmannen kan dermed danne en ny angrepstrio sammen med Lionel Messi og Luis Suárez.

I klartekst betyr avtalen at Barcelona og Atlético Madrid-stjernen er enig om en kontrakt og betingelser, skriver den engelske avisen Daily Mail. En overgang avhenger naturligvis av at Atlético Madrid godtar et bud fra Barcelona.

Det skal nevnes at Griezmann har en utkjøpsklausul i sin Atlético-kontrakt, som lyder på €100 millioner, tilsvarende 950 mill. kroner. Aktiverer Barcelona den, er Atlético nødt til å selge.

United-overgang ryker?

26-åringen har lenge vært sterkt linket til Manchester United, men en overgang gikk i sommer i vasken fordi Atlético ble pålagt et kjøpsforbud av FIFA.

Det er ventet at Premier League-klubben vil forsøke seg igjen neste sommer, men slik det ser ut nå snyter Barcelona de røde djevlene for Griezmann sin signatur.

Sjekk ut denne muligheten: Her kan du se flere storkamper fra Europas gjeveste fotballigaer – og det koster deg ingenting!