BESTEMT: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Fagermo: – Frustrerende og forferdelig!

Redaksjonen

14. oktober 2017

EliteserienFotball

Lite blid Odd-trener.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Strømsgodset meldte seg på i medaljekampen etter 1–0 mot Odd lørdag. Eirik Ulland Andersen avgjorde kampen med et stjernetreff på frispark et kvarter før slutt.

Det var Odd som hadde de største sjansene i første omgang og i den første delen av andre omgang. Strømsgodset trengte imidlertid ikke mer enn et frispark like utenfor 16-meteren etter 74 minutters spill.

– Det var lenge siden vi hadde hatt frispark. Jeg trengte ett på å skyte meg inn, men så satt det andre. Utrolig deilig å se det gå inn, sa Ulland Andersen til Eurosport etter kampen.

Lagets toppscorer sendte ballen perfekt over muren og ned i keeperhjørnet. Sondre Rossbach var utspilt, og Ulland Andersen scoret med det sitt åttende mål for sesongen.

– En veldig viktig seier for resten av sesongen. Vi har snakket mye om at vi vil avslutte sesongen godt. Nå har vi muligheten til det, sa matchvinneren etter lagets fjerde strake seier.

Etter ledermålet bølget kampen fram og tilbake, og det lå både utligning og dobling av ledelse i luften.

Hjemmelaget var likevel nærmest da Bassel Jradi fant Marcus Pedersen som satte innsiden av foten til fra seks meter. Kun en svært patent reaksjonsredning fra Sondre Rossbach kunne hindre at Godset doblet ledelsen ti minutter etter ledermålet.

Flere mål ble det ikke. Dermed klatret Strømsgodset til en femteplass på tabellen før søndagens kamper.

Fagermo:- Utrolig frustrerende

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo synes ikke det beste laget gikk av med seieren.

– Veldig frustrerende og et forferdelig tap. Jeg er fornøyd med gjennomføringen. Det beste laget taper i dag. Når Godset scorer på sin første målsjanse og vi har flere store sjanser før der er det utrolig frustrerende, sa Fagermo til Eurosport.

Både Strømsgodset og Odd kunne melde seg på i medaljestriden med tre poeng på Marienlyst. Begge lag lå sammen med Haugesund på 35 poeng, bare seks poeng bak Molde på bronseplass. Nå er Godset bare tre bak moldenserne.

– Vi er egentlig vært mer opptatt av den andre delen av tabellen til nå i sesongen. Vi klarte å komme oss unna den delen, men jeg har ikke kikket så mye på den øvre delen av tabellen ennå, sa Skullerud.

LES OGSÅ: Rosenborg henter nederlender