MANAGER: Manchester United-sjef José Mourinho.

Avslører spilleren han ville elsket å se i Manchester United

Christian August Cederblad

27. september 2017

FotballLa LigaPremier League

– Jeg er en stor tilhenger av ham.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Manchester United-kaptein Gary Neville krysser fingere for at manager José Mourinho (54) henter stjernespilleren Antoine Griezmann (26) til de røde djevlene.

– Etter å ha vært fire måneder i Spania, har jeg blitt en stor tilhenger av Griezmann. Jeg ville elsket å se ham i United. Han er rask, kreativ, har evnen til å komme seg forbi motstandere og scorer mål, sier Neville om den etter hvert så svært United-aktuelle Atlético Madrid-stjernen.

– Ville satt fyr på Old Trafford

Griezmann har i lang tid blitt koblet til Manchester United, og i sommer uttalte franskmannen sjansen for at han signerte for de røde djevlene var 6 av 10. Overgangen ble dog ikke noe av, fordi Atlético av FIFA ble pålagt et kjøpsforbud, og mistet dermed muligheten til å erstatte franskmannen.

Med Diego Costa på vei inn, er situasjonen en helt annet. Atlético og Chelsea ble forrige uke enige om en overgang for den brasiliansk-fødte spanjolen, som dermed åpner for en United-overgang for 26-årige Griezmann, som har en utkjøpsklausul på £88 millioner, tilsvarende 930 mill. kroner.

Neville, som de siste årene har jobbet som fotballekspert for Sky Sports, mener gamleklubben bør handle minst én stjernespiller neste sommer.

– Man ville elsket å se Cristiano Ronaldo, Neymar, Gareth Bale og spillere av den klassen fordi de ville satt fyr på Old Trafford, avslutter Neville.

LES OGSÅ: – Mourinho med overgangsbeskjed til Woodward: Kjøp denne stjernespilleren!