LÆRER OG ELEV: José Mourinho (t.h) og Marcus Rashford.

Mourinho kan vrake Rashford til fordel for benkesliter

Redaksjonen

22. september 2017

FotballPremier League

United-manageren kan komme til å gjøre forandringer mot Southampton.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Anthony Martial har bare vært i startoppstillingen én gang denne sesongen, men har scoret i de to siste kampene. Det bærer bud om noe mer.

Kanskje får den 21 år gamle franskmannen tillit fra start av manager José Mourinho i lørdagens bortekamp mot Southampton. I så fall er det sannsynlig at han får spille på bekostning av Marcus Rashford.

Martial kom inn fra benken og noterte seg for et straffemål i 4-0-seieren over Everton sist helg. Han fulgte opp med både scoring og målgivende da lille Burton ble slått 4-1 i 3. runde i ligacupen tidligere denne uken.

Mot Burton ble både Henrikh Mkhitaryan og Romelu Lukaku hvilt. Begge er ventet tilbake i startoppstillingen mot Southampton, og dermed kjemper Martial med Marcus Rashford, Juan Mata og Jesse Lingard om to øvrige startplasser.

Skryt

– Anthony ønsker å utrette ting. Noe gjør han bra, og noe gjør han ikke fullt så bra. Men han prøver alltid, og hans glede på banen er alltid viktig, sa Mourinho etter Burton-kampen.

Mourinho var klar på at Martial spilte en god kamp i ligacupen.

– Men Mata spilte også bra. Og Lingard.

Manchester United har vist strålende form denne sesongen, og det er lenge siden laget har framstått så sterkt som de gjør akkurat nå.

LES OGSÅ: Mener Liverpool burde hentet denne Premier League-stjernen