EKSPERT: Gary Neville er en av Englands mest populære fotballeksperter.

Neville: Denne stjernen vil avgjøre Premier League-gigantens skjebne

Jakob K. Gregersen

2. september 2017

FotballPremier League

Den tidligere Man United-helten med uttalelser.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Manchester United-kaptein Gary Neville, nå fotballekspert hos Sky Sports, mener Alexis Sánchez blir avgjørende for om Arsenal vil lykkes i 2017/2018.

Sánchez har lenge blitt koblet til klubber som Manchester City og Paris Saint-Germain, men var fortsatt Arsenal-spiller da overgangsvinduet stengte i England torsdag. Nå mener Gary Neville at humøret og innstillingen chileneren stiller opp med for Arsenal vil ha en stor effekt på resten av London-lagets sesong.

– For Arsenals del handler alt om hvordan Sánchez presterer i tiden framover. Kommer han til å være terrieren jeg elsker å se spille fotball, eller kommer han til å være den han har vært de siste fire-fem månedene i Arsenal – en som gir litt opp, en som gestikulerer mot lagkameratene, sier Neville til Sky Sports.

– I 0-4-tapet mot Liverpool gjorde han det sistnevnte. Han slo ut med hendene til lagkameratene i 20 minutter etter Liverpools første scoring. Og når spillerne dine begynner å gjøre det, da har du et problem. Spesielt når det kommer fra en stjernespiller, påpeker fotballeksperten.

LES OGSÅ: Forlot West Ham nettopp. Nå slakter han Bilić