MANAGER: Bayern München-sjef Carlo Ancelotti på pressekonferanse.

Mener Bayern-stjerne bør vurdere klubbskifte: Han trenger en manager som ønsker ham

Christian August Cederblad

30. august 2017

BundesligaFotball

Tidligere Bayern München-spiller Lothar Matthäus (56) er usikker på om Thomas Müller (27) har en fremtid i gamleklubben under manager Carlo Ancelotti (58).

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Müller er førstevalg på det tyske landslaget, men han sliter i Bayern, erkjenner Matthäus, som de siste årene har jobbet som fotballekspert i tyske Sky Sports.

Anvendelige Müller var lenge en av Bayern-troppens viktigste spillere, men blir under Ancelotti som regel henvist til benken. I helgens 2–0-seier mot Werder Bremen foretrakk den italienske manageren trioen David Alaba, Arturo Vidal og Thiago Alcantara på midtbanen. På topp er det også trangt om plassene.

Matthäus, som tidligere har spilt for blant andre Bayern München og Inter, sier ifølge avisen Daily Mail han er svært usikker på Müller sin posisjon i klubben under Ancelotti.

– Han blir sjeldnere og sjeldnere valgt i storkampene, og jeg er i tvil på om det vil forandre seg denne sesongen, sier Matthäus, og hinter om at en mulig klubb-exit kan være det beste valget for Müller.

– At han ikke får spille er ikke Müller sin skyld. Han trenger en manager som ønsker ham i laget sitt, da vil han levere.

LES OGSÅ: – Benitez vil betale 80 mill for tidligere Tippeliga-spiss