BYTTES UT: Liverpool-manager Jürgen Klopp (t.v.) tar av Philippe Coutinho.

Tidligere Liverpool-profil til Klopp: La ham gå

Redaksjonen

20. august 2017

Fotball

Sagaen fortsetter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dramaet rundt Philippe Coutinho blir et av de største spenningsmomentene når overgangsvinduet går mot slutten. Får Barcelona kloa i Liverpool-stjernen?

Det er Barcelona det knyttes størst forventninger til de neste ti dagene. Katalanerne må vise muskler etter «tvangssalget» av Neymar til Paris Saint-Germain for over 2,1 milliarder kroner.

Paulinho er allerede kommet inn portene på Camp Nou, men den signeringen gir ikke akkurat Barca-fansen vann i munnen. Det er en helt annen brasilianer som seiler opp til å bli storklubbens gigantkjøp.

Fredag ble det kjent at Barcelona har fått et tredje bud på Coutinho avslått. Liverpool takket nei til 125 millioner euro, ifølge flere britiske medier. Merseyside-laget må belage seg på nye framstøt i dagene som kommer.

Stått over sesongstarten

Liverpool har gjentatte ganger sagt at Coutinho ikke er til salgs, men 25-åringen leverte forrige uke inn en begjæring om å bli solgt.

Brasilianeren signerte forrige sesong en ny femårsavtale. Den har ingen utkjøpsklausul.

Playmakeren har mistet Liverpools tre første turneringskamper denne sesongen på grunn av en ryggskade. Han var ikke i troppen da Jürgen Klopps lag vant 1–0 i lørdagens serieoppgjør hjemme mot Crystal Palace.

LES OGSÅ: – Hvis Neymar gikk for 1,96 milliarder, ville jeg ha gått for 1,97