BARCA: Neymar jubler etter scoring.

Se Neymar-bildet som har satt fart på overgangsspekulasjonene

Redaksjonen

22. juli 2017

FotballLa LigaLigue 1

Den brasilianske fotballstjernen Neymar postet et bilde på sosiale medier som blåste nytt liv i ryktene om at han er på vei vekk fra Barcelona.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona-stjernen har vært ryktet til den franske toppklubben i lengre tid. Fredag bidro han selv til at det ble kastet mer bensin på bålet.

Et bilde på bildedelingstjenesten Instagram viser Neymar liggende på en fotballbane med hodet støtte av den ene hånden og med ansiktet i en tankefull mine. Måltyven supplerte også bildet med en matchende tankefull emoji.

Bildet, som fikk mer enn 1,5 millioner «likes» i løpet av 12 timer, ble postet i USA. Barcelona er i øyeblikket i Nord-Amerika for å forberede seg til den kommende fotballsesongen.

Tre av dem som trykket «like» på bildet var PSG-stjernene Angel Di Maria, Kevin Trapp og Marco Verratti.

Tommel opp

Den franske storavisen Le Parisien fyrte også oppunder spekulasjonene fredag med en artikkel om at Neymar angivelig skal ha fortalt flere av sine lagkamerater i Barcelona at han ønsker seg til PSG. Le Parisien hevdet også å kjenne til at flere Barcelona-spillere skal anse brasilianeren for tapt.

Medieselskapet Esporte Interativo meldte på sin side at PSG og Barcelona allerede skal være enige om en Neymar-overgang.

Tidligere denne uken ga Neymars brasilianske landslagskollega, PSG-stjernen Thiago Silva, en digital tommel opp på et manipulert bilde som viste Neymar i Paris Saint-Germains drakt.

LES OGSÅ: TV 2-profilene uenige om Premier League-klubbens stjernesignering

Et innlegg delt av Nj neymarjr (@neymarjr)