DEN GANG DA: (F.v.) Gary Neville, Diego Forlan og Eric Djemba-Djemba under tiden i Manchester United.

– Tidligere United-spiller på vei til Eliteserie-klubb (!)

Redaksjonen

17. juli 2017

EliteserienFotball

Den tidligere Manchester United- og Atletico Madrid-spissen Diego Forlán kan komme til å spille for Sandefjord i Eliteserien i høst, får NTB bekreftet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sandefjord er på jakt etter spillerforsterkninger. Vestfoldingene har allerede hentet nederlenderen Crescendo van Berkel, men det blir garantert langt mer oppmerksomhet dersom SF klarer å lande den uruguayanske scoringslegenden Forlán.

Det er Schalkes tidligere fotballspeider, Terje Liverød, som er mannen bak initiativet.

– Jeg kan bekrefte at det jobbes med å få Forlán til Sandefjord. Selv om han er 38 år, er han den mest profesjonelle spilleren jeg har vært i nærheten av. Han er fullblods proff. Han kan selvfølgelig tilføre laget noe, selv om han ikke har spilt på seks måneder. Han er fortsatt topptrent, vil bli et stort trekkplaster og kan tilføre spillergruppen, byen og regionen et helt annet perspektiv enn noen andre spillere kan, sier Liverød til NTB.

Forlán spilte i sin tid for store klubber som Independiente, Manchester United, Villarreal, Atlético Madrid og Inter. I 2015/16 ble han seriemester med Penarol. Han spilte sist i Mumbai City i India.

– Jeg kjenner Diego fra tidligere, og han bekreftet for meg i helgen at han er åpen for å spille for Sandefjord i høst. Han fulgte søndagens kamp mot Tromsø på nettet. Sjansen for at vi får det til er ikke veldig stor, men sjansen er der. Men det er snakk om mye penger, slik at vi må være realistiske, påpeker 61-åringen.

LES OGSÅ: LEGGER OPP: Slutt for engelsk tidligere landslagsspiller