SMIL: Sportssjef i Godset, Jostein Flo.

Sportssjefen lover nye signeringer

13. august 2023

Eliteserien

Strømsgodset har mistet Tobias Gulliksen, men tok en sterk seier borte mot Saprsborg 08 lørdag.

Det skjedde også uten Jonathan Braut Brunes som snart blir solgt fra klubben.

Det bekreftet sportssjef i Godset, Jostein Flo, lørdag.

Drammenserne slo til med en 2-1-seier borte mot Sarpsborg, og etter kampen lovet Flo at Godset vil få inn forsterkninger fremover.

– Vi kommer til å se på muligheten for å ta inn en eller to til og er kommet ganske langt i den prosessen, sa Flo til TV 2 etter kampen.

Godset-trener Jørgen Isnes vil ha to angrepsspillere og «kanskje noe bakover».

– Vi får se om vi får legge til litt til, men jeg er stolt av gutta i dag. Jeg vil prate om dem òg, sa Isnes.

Sarpsborg produserte mest mot Godset gjennom kampen og kunne ledet mer enn 1-0 til pause. Kristian Fardal Opseth hadde da scoret sitt sjette mål for sesongen. I 2. omgang banket Herman Stengel inn et sikkert straffespark. Deretter sørget Eirik Ulland Andersen for full jubel seks minutter før slutt da hans avslutning gikk via Anton Skipper og i mål.

Godsets trepoenger var de første poengene siden 5-2-seieren over nettopp Sarpsborg for en drøy måned siden.

Sportssjef Flo bekreftet i pausen at Godset har akseptert et bud fra belgiske Leuven på Braut Brunes. Han var ikke med i troppen lørdag og er formaliteter unna å bli klar for belgierne.