JUBEL: Fra Paris Saint-Germains Kylian Mbappé.

Mbappé med utrolig rekord som 24-åring

4. mars 2023

Den franske superstjernen Kylian Mbappé (24) fikk en magisk lørdag kveld i Paris.

Angriperen scoret 4-2-målet i kampen mot Nantes på Parc des Princes lørdag kveld, og det var et historisk mål.

Nå troner Mbappé, allerede som 24-åring, helt alene på toppen som tidenes mestscorende spiler i Paris Saint-Germain.

Lørdag gjorde han sitt 201. mål for klubben.

Milepælen ble satt to minutter på overtid. Mbappé fikk ballen etter slurv hos gjestene, vendte om og scoret sikkert.

Inntil lørdag delte han scoringsrekorden i Paris Saint-Germain med Edinson Cavani.

Tidligere i kampen var det Lionel Messi som ga Paris-laget ledelsen. Noen minutter senere sto det 2-0 etter et selvmål, men Nantes fant en vei tilbake med to scoringer før pause.

Stillingen sto seg fram til det 60. minutt. Danilo Pereira ordnet 3-2 etter forarbeid fra Mbappe.

PSG styrer mot nok en Ligue 1-tittel i Frankrike.

Laget topper elleve poeng foran Marseille, som har én kamp mindre spilt.