JUBEL: Arsenal-spillerne Thomas Partey, Martin Ødegaard og Granit Xhaka feirer scoring.

Arsenal-eierne med beskjed som fansen neppe kommer til å like

Redaksjonen

27. april 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kroenke-familien avviser at det er aktuelt for dem å selge andeler i fotballklubben Arsenal. De hevder også at de ikke har mottatt noe bud.

Avisa Telegraph meldte mandag at Spotify-gründer Daniel Ek har fått med seg klubblegendene Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira i et forsøk på å kjøpe London-klubben fra dens amerikanske eiere.

Stan Kroenke er svært upopulær blant klubbens tilhengere, og særlig etter klubbens forsøk på å slutte seg til den europeiske utbryterligaen som nylig ble lansert. I likhet med de øvrige klubbene trakk Arsenal seg fra prosjektet etter massiv kritikk, og eierne har bedt om unnskyldning.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

SNAKKER SAMMEN: Martin Ødegaard og Arsenal-manager Mikel Arteta.

Neppe salg

– De siste dagene har vi sett mediespekulasjoner om et mulig oppkjøpsforsøk av Arsenal FC. Vi er fortsatt 100 prosent forpliktet til klubben og selger ingen andel av den. Vi har ikke mottatt noe tilbud og vil heller ikke vurdere noe tilbud som måtte komme, står det i en uttalelse signert Stan og Josh Kroenke i Kroenke Sport & Entertainment.

– Vår ambisjon for Arsenal er fortsatt å konkurrere om de største trofeene i sporten, og vi vil øke lagets slagkraft på banen for å oppnå dette, står det.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FØLGER MED: Arsenal-manager Mikel Arteta på sidelinjen.

(©NTB)