VERDENS BESTE LIGA: Premier League.

Storkamp i Premier League utsettes

Redaksjonen

28. desember 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Premier League-kampen mellom Everton og Manchester City er utsatt som følge av at nye spillere i City har avgitt en positiv virustest. 

Det bekrefter Manchester City  i en pressemelding.

Oppgjøret skulle vært spilt på Goodison Park mandag med kampstart klokken 21. Rundt fire timer før avspark kom beskjeden om at kampen likevel ikke kan spilles.

Fredag ble det kjent at Manchester Citys Kyle Walker og Gabriel Jesus hadde testet positivt for koronaviruset. Også to personer i støtteapparatet ble bekreftet smittet.

Reklame: Spar over 650 kroner ved kjøp av årsabonnement på Viaplay Sport via denne lenken!

FORNØYD: Pep Guardiola takker Manchester City-spillerne etter kamp.

Stenges

Nå opplyser City at ytterligere «et antall» personer har testet positivt på viruset. Klubben skriver videre i en uttalelse at det fryktes at ytterligere spillere, personer i støtteapparatet eller andre kan bli smittet.

Storklubben stenger nå også sitt treningsanlegg for en periode, inntil nye tester er gjennomført av alle i klubben. Det er ikke kjent når treningsaktiviteten vil bli gjenopptatt.

De aktuelle spillerne som er smittet vil nå gå i isolasjon. Den varer i minst ti dager. Dermed vil de aktuelle spillerne være uaktuelle for klubbens kommende kamper.

Reklame: Spar over 650 kroner ved kjøp av årsabonnement på Viaplay Sport via denne lenken!

FORTVILER: Manchester City-manager Pep Guardiola.

(©NTB)