FOR BAYERN: Den spanske midtbanespilleren Thiago Alcantara.

Thiago bryter stillheten om Liverpool-overgangen

Redaksjonen

18. september 2020

BundesligaFotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Thiago Alcântara bekrefter fredag at han forlater Bayern München etter sju år i klubben. Liverpool er etter all sannsynlighet neste stoppested.

Spanjolen skriver i et åpent brev han har publisert på Twitter at han har tatt sin vanskeligste avgjørelse så langt i karrieren.

– Jeg har bestemt meg for å avslutte kapittelet i denne fantastiske klubben, hvor jeg har vokst og utviklet meg som spiller gjennom sju år.

Ifølge de fleste medier, deriblant Sky Sports og BBC, er Liverpool neste arbeidsgiver for midtbanespillere.

BBC skriver at Thiago er enig med Liverpool om en fireårskontrakt og at klubbene er enige om overgangssum på opp mot 285 millioner kroner.

LES OGSÅ: Sportsbibelen gjentar suksessen: – Vi gleder oss enormt!

2013: Thiago (t.v) sammen med Karl-Heinz Rummenigge i Bayern München.

Tittelgrossist

Spanjolen har vunnet Bundesliga hvert år siden han kom til klubben i 2013. Før 29-åringen gjorde suksess i Tyskland, spilte han for Barcelona, der han sammen med Lionel Messi vant fire ligagull og tok en mesterligatittel.

Torsdag bekreftet også den tyske klubbens styreleder, Karl-Heinz Rummenigge, at spilleren forlater klubben. Nå skal spanjolen etter alle solemerker jakte nye meritter med Jürgen Klopps mannskap, som vant mesterligaen i fjor og Premier League i år.

LES OGSÅ: Hjemmelag har hele 5.00 i odds denne Eliteserie-runden

LEDER: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

(©NTB)