TIDLIGERE OG NÅVÆRENDE STORSCORERE: Alan Shearer (t.v) og Harry Kane.

Shearer tror Kane forlater Tottenham med mindre dette skjer

Jakob K. Gregersen

31. mars 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Stjernespissen Harry Kane uttalte i helgen at han vil vurdere mulighetene sine dersom Tottenham-laget ikke utvikler seg i den retningen han ønsker.

Det kan være dårlig nytt for Spurs-fansen.

– Jeg elsker Spurs, og jeg vil alltid elske Spurs. Men jeg har alltid sagt at dersom jeg ikke føler at vi har framgang som lag eller beveger oss i riktig retning, så er jeg ikke en som blir der bare for å bli der, sier han.

Kane har tidligere vært koblet til en storklubb som Real Madrid, og måltyven kan fort forsvinne fra Tottenham dersom noen er villig til å betale det klubben krever for ham.

Shearer tror han kun blir på én betingelse

Den mestscorende Premier League-spilleren gjennom tidende, Alan Shearer, uttalte i forrige uke at han tror Kane forsvinner om et år dersom Tottenham ikke har vunnet en eneste pokal da.

– Han tar ett år til, tror jeg. Og kommer det ikke noe ut av det i form av trofeer, forsvinner han, sa Shearer i podkasten «Match of the Day: Top 10».

For ordens skyld: Kane har aldri vunnet noe trofé med Tottenham. Selv poengterer han at han at han er en ambisiøs spiller.

LES OGSÅ: Slik får du risikofritt spill på E-sport hver måned

KAPTEIN: Tottenham-spiss Harry Kane.

Ser an utviklingen

Kane legger ikke skjul på at han er villig til å skifte klubb for å vinne noe i løpet av karrieren.

– Jeg ønsker å bli bedre og bli en av de aller beste spillerne. Alt avhenger av om hva som skjer med laget og hvordan vi utvikler oss. Så dette er ikke noe definitivt «jeg blir i klubben for alltid», men det er heller ikke det motsatte, sier 26-åringen.

Kane har kontrakt med klubben til sommeren 2024.

LES OGSÅ: Sportsbibelen lanserer nytt konsept

SPURS: Harry Kane mot Burnley.

(Sportsbibelen / NTB)