Her er Solskjær på plass på tribunen med speideren

12. februar 2020

EliteserienFotballPremier League

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær så sin gamle klubb Molde kjøre over Kongsvinger i en treningskamp på Marbella onsdag. Molde vant til slutt 4-0.

Etter en målløs førsteomgang ble den såkalte «ketsjupeffekten» gjeldende. I annen omgang satt fire baller i nettet, alle bak Kongsvingers keeper.

Molde tok ledelsen ved Mattias Moström da det gjensto en halv time av kampen. Drøye kvarteret senere doblet Fredrik Aursnes ledelsen før Etzaz Hussain satte inn 3-0 seks minutter før slutt. Treningskampen endte 4-0 etter et selvmål i kampens siste sekunder.

På tribunen satt tidligere Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.

46-åringen, som nå trener Manchester United, er på Marbella sammen med sin nåværende klubb på treningsleir mens det er vinterpause i Premier League.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

MANAGER: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær.

Målet

United jakter en topp fire-plassering i den engelske toppdivisjonen. Første kamp etter pausen er mot Chelsea 17. februar.

United ligger på åttendeplass, seks poeng bak Chelsea på den viktige fjerdeplassen.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

ETTER KAMP: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sammen med Jesse Lingard og Anthony Martial.