STJERNE: Edinson Cavani.

The Times: Premier League-klubb har tilbudt Cavani kontrakt

Redaksjonen

22. januar 2020

FotballLigue 1Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Chelsea har tilbudt Paris Saint-Germain en låneavtale for måltyven Edinson Cavani, melder den britiske storavisen The Times.

Uruguayaneren er ute i kulden i den franske fotballstorheten.

Ifølge The Times skal Chelsea være interesserte i å hente Cavani på en 18 måneder lang låneavtale.

Den langhårede spissen har slitt med å få spilletid i PSG etter at Mauro Icardi kom til klubben i sommer, og det har bare blitt ni ligakamper denne sesongen. Cavani har også vært linket til Atlético Madrid.

– Han er en kjempespiller. Jeg har spilt mot han og har alltid elsket hans mentalitet og holdning. Og hans målrekord snakker for seg selv, sa Frank Lampard på en pressekonferanse tidligere denne uken ifølge The Times.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

STJERNE: Paris Saint-Germain-spissen Edinson Cavani.

Skade

Tirsdag måtte Chelsea-sjefen se klubbens fremste målscorer Tammy Abraham rusle av banen etter storoppgjøret mot Arsenal med en ankelskade. Spissen fullførte kampen, men kun fordi Chelsea hadde brukt alle sine tre bytter.

Abraham kolliderte med reklameskiltene bak det ene målet etter å ha blitt dyttet av Arsenals Rob Holding. Skulle skaden vise seg å være alvorlig, er det dårlig nytt for London-klubben.

Lampard har Michy Batshuayi og Olivier Giroud i spillerstallen, men sistnevnte har ikke vært med i kamptroppen siden november i fjor.

– Det å få inn en spiss med den erfaring, er noe jeg absolutt ikke sier nei til. For ofte trenger de unge hjelp, og hvis det er tilfellet, kan det hjelpe oss, sa Lampard tidligere denne uken.

Cavani blir 33 år i februar.

LES OGSÅ: Lurer du på hva oddsen er på nytt Haaland-hattrick? Her får du svaret

MED DRAKTEN: Chelsea-manager Frank Lampard.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

(©NTB)