JUBEL: Fra Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappé.

– Vil legge inn sjokkerende rekordbud på Mbappé

Christian August Cederblad

14. november 2019

FotballLa LigaLigue 1

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kylian Mbappé (20) kan i løpet av nær fremtid være tapt for Paris Saint-Germain.

For ifølge ferske rapporter skal Real Madrid stå klare med et smått sjokkerende bud på den franske stjernespilleren.

Avisen Daily Mail, som viser til rapporter i Frankrike og Spania, skriver at Real Madrid står klare med et bud på 343 millioner pund på Mbappé. I norske kroner tilsvarer det hele 4 milliarder kroner.

Om overgangen skulle skje, vil summen knuse dagens overgangsrekord. Den har Neymar, som ble kjøpt for to milliarder da han forlot Barcelona til fordel for PSG.

Real Madrid-manager Zinedine Zidane skal være en stor tilhenger av Mbappé. Landsmannen står angivelig øverst på Zidanes ønskeliste.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

STERK DUO: Paris Saint-Germain-spillerne Kylian Mbappé og Marco Verratti.

– Dobbelt så mye arbeid

PSG-sjef Luis Ferrer har tidligere forklart hvordan PSG sikret seg den svært så ettertraktede Mbappé, som er spådd å bli en av de neste verdensstjernene etter Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

– Vi måtte gjøre dobbelt så mye arbeid som Real Madrid. Vi dro til hjemmet hans, snakket med hele familien og viste dem prosjektet vårt, røpte Ferrer og fortsatte:

– Vi måtte få frem det at vi virkelig ville ha ham, at han skulle få spille og ville bli en viktig spiller for oss. Vi hadde fokus på at tiden ikke var inne for å forlate Frankrike. Nøkkelen var å anbefale ham om å bli værende i Frankrike. Vise seg frem her, så kunne han heller med tiden eventuelt prøve seg i utlandet, avsluttet Ferrer.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!