MANAGERE: Manchester Citys Pep Guardiola, og Jürgen Klopp i bakgrunnen.

Dette sier Klopp og Guardiola om tittelkampen i Premier League

Redaksjonen

11. november 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Spprtsbibelen

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier det er for tidlig å snakke om Premier League-tittelen selv om de søndag slo sin argeste rival Manchester City 3-1.

Jose Mourinho tror at det er avgjort. Det samme gjør tidligere Manchester United-spiller Roy Keane. De får støtte av flere eksperter, men verken Klopp eller Manchester City-manager Pep Guardiola vil ikke være med på at tittelkampen er avgjort 100 prosent.

Etter seieren på Anfield har serielederen åtte poengs forsprang ned til Leicester og Chelsea på plassene bak. Tittelforsvarer City ligger ytterligere ett poeng bak.

– Manchester City er i stand til å vinne sju, åtte, ni kamper på rad, men jeg kan ikke se hvordan Liverpool skal kunne gi fra seg forspranget, sa Mourinho til Sky Sports etter søndagens storkamp.

Han fikk støtte av tidligere Manchester United-spiller Roy Keane.

– Jeg er ingen gambler, men ja, jeg tror dette er avgjort, sa United-legende.

– Vi bryr oss ikke

Liverpool-manageren vil derimot ikke høre snakk om at tittelkampen er over.

– Jeg kan love dere at vi ikke bryr oss om hva andre sier om tittelkampen. I dag (søndag) var vi kun fokusert på kampen, ikke hvordan tabellen ser ut eller hvor mange poeng vi er foran City, sa Klopp i et intervju med TV-kanalen.

Men tyskeren lot seg nesten rive med før han hentet seg inn.

– Ni poeng, det er galskap. Vi kunne ikke forestille oss at noe slikt kunne skje, sa Klopp om avstanden til City, før han la til at det ikke er viktig hvem som leder serien i november.

– Vi ønsker å ligge øverst i mai, ikke bare i november, sa Liverpool-manageren.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

FORNØYD: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Sju måneder igjen

Manchester City-manageren lovet at de ikke har gitt opp jakten på sin tredje strake Premier League-tittel.

– Vi skal alltid være positive og aldri gi opp. Det er sånn vi har vunnet to strake seriemesterskap. Det er sju måneder igjen, og hvis Liverpool vinner tittelen skal jeg være den første til å gratulere, sa spanjolen.

Til tross for at City gikk av banen som det tapende laget fant Guardiola likevel noe positivt i kampen. Han mente de hadde spilt en av sine beste kamper etter at han overtok klubben i 2016.

Fabinho, Mohamed Salah og Sadio Mané scoret målene for Liverpool i søndagens kamp, mens Bernardo Silva scoret Citys trøstemål tolv minutter før slutt.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!

(NTB)