LEDEREN: Manchester Uniteds klubbdirektør Ed Woodward på tribunen.

Woodward med klar beskjed til Man United-fansen

Jakob K. Gregersen

24. september 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eierne av Manchester United kan smile tross sportslig skuffelse. Tirsdag la klubben fram en driftsinntekt på over sju milliarder kroner i siste regnskapsår.

Det gjør United til den største klubben i Premier League på inntektssiden. Omsetningen på 627,1 millioner pund er tidenes høyeste for en britisk fotballklubb.

I en uttalelse trekker United-direktør Ed Woodward fram at klubben har styrket stallen med tre nye spillere, og han sier samtidig at United skal fortsette å forsterke laget.

Klar beskjed

– Vi forblir fokusert på vår plan om å gjenoppbygge laget og styrke vårt ungdomssystem i tråd med klubbens og managerens filosofi. Dette gjenspeiles i den nylige innhentingen av tre spennende førstelagsspillere, skriver Woodward, ifølge Manchester Evening News.

Det kommer også fram at United hadde et driftsresultat i regnskapsåret 2018/19 på 50 millioner pund, som tilsvarer 564 millioner kroner.

Inntektene fra TV-avtaler økte 18,1 prosent til 241,2 millioner pund.

United venter at inntektene i 2019/20 vil falle til mellom 560 og 580 millioner pund. Dette skyldes at laget spiller i europaligaen og ikke mesterligaen denne sesongen.

LES OGSÅ: Dette er oddsen på at Vålerenga rykker ned

TOMMEL OPP: Fra Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.