GOD: Bodø/Glimts Ola Solbakken.

Medier: Solbakken er straks klar for storklubb

Redaksjonen

21. november 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske landslagsspilleren, Ola Solbakken (24), skal angivelig være uhyre nære en overgang til AS Roma.

Kantspillerens kontrakt med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet, og dermed forlater han de helgule gratis. Han har tilbrakt tre år på Aspmyra etter å ha blitt hentet fra Ranheim.

Ifølge italienske medier lander Solbakken i Roma i ettermiddag for å signere en kontrakt med den italienske storklubben. Han har vært koblet til Roma i lengre tid.

LES OGSÅ: KAMIKAZE-tipset: Slik ender Eliteserien 2023

Etter Bodø/Glimt sin siste hjemmekampen for året mot Viking, hintet han om at det trolig var hans siste hjemmekamp for de helgule. Nyheten om at han reiser til Roma mandag kom allerede før helgen.

– Jeg er takknemlig for jobben de har gjort for meg, og fornøyd over jobben jeg har gjort her. Jeg kunne ikke kommet til noe bedre plass, sa 24-åringen etter Viking-kampen.

Solbakken har hatt stor suksess i Glimt-trøyen. Han har også blitt en del av Norges landslagstropp og spilte i begge privatlandskampene forrige uke.

Han har vunnet ligaen to ganger og i tillegg opplevd store bragder i Europa. Blant annet ved å score mot Roma både på Aspmyra og på Stadio Olimpico.

LES OGSÅ: Hevder Liverpools eiere vil signere stjernespiller i «avskjedsgave»