TRENER: John Arne Riise.

Riise beklager egen oppførsel

Redaksjonen

27. oktober 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avaldsnes-trener John Arne Riise kjemper en hard kamp for å overleve i Toppserien. Nå beklager han for oppførselen sin mot dommerne etter en episode nylig.

– Dere skal slaktes i mediene etterpå hvert fall. Det skal navngis også, sa en tydelig frustrert Riise til fjerdedommeren i 0–2-tapet mot LSK Kvinner 16. oktober.

Etter at hendelsen ble vist i den siste episoden av «Fan av Riise», en serie som følger den tidligere Liverpool-stjernens trenerliv i Avaldsnes, har Riise fått kritikk for sin oppførsel mot kamplederne.

LES OGSÅ: Spår vill budrunde om stjernespiller: – Blir galere enn med Haaland

– At det i kampens hete blir sagt ting som man kanskje kunne latt være å si, er jeg enig i. Selv om jeg er kritisk til dommerens prestasjoner så kunne jeg med fordel ordlagt meg annerledes. Dette beklager jeg, skriver Riise i sosiale medier. 

– Jeg lever meg inn i kampene og da kan det bli hett når man får noen avgjørelser mot seg. Dette skjer over hele fotball-Norge hver helg. Jeg tar selvkritikk og ser frem til ny kamp søndag.

Ifølge VG vil ikke Riise bli straffet av Norges Fotballforbund.

– Den ene dommeren hørte uttalelsen og det må derfor bli tatt tak imens kampen pågår. Det er ikke noen kamprapport, eller noe som er sendt inn. Det blir derfor ikke etterfulgt videre fra oss, sier seksjonsleder for juridisk avdeling i NFF, Line Rasmussen Petersen, til VG.

Før den siste kampen i nedrykkssluttspillet ligger Avaldsnes under streken. Det betyr at er nødt til å slå Røa søndag for å ha muligheten til å berge plassen i Toppserien.

LES OGSÅ: Ekspert: Sæter har gjort det rette valget