PROFIL: Mats Zuccarello for Dallas Stars.

Zuccarello herjet i debuten. Så kom nedturen

24. februar 2019

Ishockey

Mats Zuccarello scoret og hadde målgivende i 4-3-seieren over Chicago Blackhawks. Deretter forlot 31-åringen banen med det som så ut som en skade i hånden.

Bare et døgn etter at Mats Zuccarello ble offentlig gjort som Dallas Stars-spiller, var nordmannen i aksjon for sin nye klubb. Og det ble en hendelsesrik affære for 31-åringen.

Zuccarello sto for både målgivende pasning og scoring i sin første kamp. Så kom nedturen da han måtte av isen. Han blokkerte et skudd og så ut til å ha store smerter i hånden.

Dallas Stars skriver på Twitter at Zuccarello måtte stå over den siste perioden med «skade i overkroppen». Omfanget på skaden er foreløpig ukjent.

Målpoeng etter 11 minutter

Drøye 11 minutter var spilt da 31-åringen sikret sitt første målpoeng for Dallas. Zuccarello var nest sist på pucken da Radek Faksa satte inn 1-0. Senere i perioden økte Stars ledelsen til 2-0.

Bare ett minutt og 44 sekunder inn i den andre perioden kom kampens store øyeblikk med norske øyne. Da økte Mats Zuccarello til 3-0.

Men Chicago Blackhawks ga overhodet ikke opp. Bare et drøyt minutt senere reduserte de til 3-2, og i begynnelsen av avslutningsperioden satte Jonathan Toews inn 3-3 for hjemmelaget.

Det skulle uansett bli jubel for Dallas. Omtrent halvspilt i den tredje periode sørget Jason Spezza for 4-3 etter overtallsspill.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!