FORTVILER: Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan ikke lenger på topp

28. januar 2018

FotballLigue 1

Svensken må se seg slått.

Édinson Cavani ble Paris Saint-Germains mestscorende spiller gjennom tidene da spissen sendte PSG i ledelsen i 4-0-seieren mot Montpellier i Ligue 1 lørdag.

Édinson Cavani satte endelig inn sitt 157. PSG-mål lørdag, etter å ha tangert Zlatan Ibrahimovics rekord mot Dijon for to serierunder siden.

Med Cavani allerede innskrevet i historiebøkene var det Neymar som fikk ansvaret med å ta et straffespark etter 40 minutter. Brasilianeren omsatte straffesparket til PSGs 2000. scoring på Parc des Princes.

Ángel Di María økte til 3-0 etter 70 minutter, før Neymar fullførte scoringene åtte minutter før slutt. Den tidligere Barcelona-spillerens andre mål i kampen sørget for at Cavani og Neymar troner øverst på toppscorelista i Ligue 1 denne sesongen med henholdsvis 21 og 17 mål.

På tabellen er hovedstadslaget i suveren ledelse. Elleve poeng skiller ned til tabelltoer Lyon som møter Bordeaux søndag.

Ole Selnæs kom inn som innbytter etter 74 minutter da hans Saint-Étienne slo Caen 2-1 hjemme.

Ronny Rodelin ga caen ledelsen etter 11 minutter, men Paul-Georges Ntep utlignet til 1-1 etter 35 minutter.

Selnæs hadde vært på banen i fire minutter da Jonathan Bamba avgjorde kampen med sin 2-1-scoring etter 78 minutter.

Saint-Étienne ligger på 14.-plass med 26 poeng, mens Caen ligger på 12.-plass med 27 poeng.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!