Zlatan: Denne klubben holdt jeg på å signere for i 2019

Publisert kl04 desember 2021 18:14 by Jakob K. Gregersen

FOR SVERIGE: Superspissen Zlatan Ibrahimovic. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Zlatan Ibrahimovic har rundet 40 år, men holder fortsatt koken på toppnivå.

Supersvensken er inne i sitt andre opphold i AC Milan, men fortalte nylig at han kunne endt opp i en annen Serie A-klubb for bare et par år siden.

Zlatan hadde nemlig sett en Diego Maradona-dokumentar og bestemte seg for at han ville til Napoli.

– Jeg ringte umiddelbart min agent Mino Raiola med kravet: «Jeg vil til Napoli», skriver Ibrahimovic i en ny bok ifølge TV 2.

– Vil du jeg skal fortsette å spille? Mitt adrenalin er for Napoli-fansen. Jeg skal dit, og lokke 80000 tilskuere på hver kamp og vinne ligaen som under Diego. Alle kommer til å bli helt spinnville over å vinne scudettoen. Det er mitt adrenalin.

I Napoli var hans tidligere trener Carlo Ancelotti og Zlatan forteller at partene kom svært langt i forhandlingene.

– Vi snakket med klubben, forhandlet og ble enige. Alt var klart. Jeg skulle til Napoli. Treneren var Carlo Ancelotti, og han kjente jeg godt, vi var i PSG sammen. Jeg var overlykkelig over at vi skulle sees igjen, vi snakket sammen nesten hver dag. Han forklarte hvordan han ville jeg skulle spille.

Men, dagen avtalen skulle signeres ble Ancelotti sparket av klubbpresidenten og Zlatan fikk kalde føtter. Dermed endte det altså med en retur til AC Milan istedenfor.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!