BETENKT: Zinedine Zidane.

Zidane uttaler seg om han kommer til å forlate Real Madrid etter enda et flaut tap

1. desember 2020

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Martin Ødegaard og hans Real Madrid fikk det aldri til å svinge mot Sjakhtar Donetsk, som til slutt vant 2-0 i mesterligaen tirsdag.

Brasilianske Dentinho scoret kampens første mål etter 57 minutter, før Manor Solomon banket inn et knallhardt skudd fra utenfor 16-meteren. Med det tok vertene sin andre seier over Real Madrid og tok over 2.-plassen i gruppa fra de hvitkledde.

Ødegaard var tilbake på Real Madrid-midtbanen fra start for tredje gang på de fire siste kampene. I sin andre mesterligakamp fra start utgjorde han en midtbanetrio med Toni Kroos og Luka Modric.

Etter 76 minutter var det over da han ble erstattet av Isco. Ødegaard spilte en god første omgang, men slet, med resten av Real Madrid-laget, etter pause.Gir seg ikke

Hans sjef Zinedine Zidane var klar på at han ikke gir seg etter den svake perioden.

– Jeg kommer ikke til å si opp, sa han ifølge spanske AS.

– Vi kommer til å fortsette. Vi var gode i første omgang. Ting kunne vært annerledes om vi hadde scoret det første målet. Det målet rammet oss mens vi spilte bra. Vi hadde to eller tre sjanser og traff stolpen, sa Zidane.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FORTVILER: Real Madrid-manager Zinedine Zidane.

I trøbbel

Real Madrid måtte klare seg uten spillere som Dani Carvajal, Luka Jovic, Sergio Ramos, Federico Valverde, Eden Hazard og Álvaro Odriozola.

Real Madrid har røket ut av åttedelsfinalen i mesterligaen de to siste sesongene. Siste kamp for hovedstadsklubben er mot gruppeleder Borussia Mönchengladbach.

FORTVILER: Real Madrid-angriperen Vinicius Junior.