TAKKER FANSEN: Jack Wilshere etter kamp mellom West Ham og Arsenal.

Wilshere: Dette tilbudet angrer jeg på at jeg avslo

Redaksjonen

4. august 2023

FotballPremier League

Den tidligere Arsenal-stjernens karriere ble ikke helt som folk så for seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jack Wilshere var lenge et av de største talentene i engelsk fotball.

Han debuterte for Arsenals førstelag allerede som 16-åring og to år senere fikk han A-landslagsdebuten.

Til slutt endte han opp med nesten 200 kamper for Arsenal og 34 England-kamper, men likevel sitter mange med følelsen av at 31-åringen aldri fikk ut hele potensialet sitt.

Han avsluttet karrieren i 2022 etter et opphold i dansk fotball. Han har også opphold i Bolton, Bournemouth og West Ham på CV-en.

Sett denne?


Det skal riktignok sies at midtbane-eleganten var svært skadeutsatt og nylig fortalte han om et tilbud han avslo som angrer på at han gjorde.

For fem år siden fikk han nemlig tilbud om å signere ny kontrakt med Arsenal, men takket nei.

– Føler du at du gjorde den rette avgjørelsen om å forlate Arsenal da Unai Emery kom inn?

– Jeg skulle aldri forlatt Arsenal. Jeg hadde en samtale med Arsene Wenger da jeg kom tilbake fra lån i Bournemouth og hadde brukket benet der. Da hadde jeg et år igjen av kontrakten og Wenger sa at jeg kunne finne meg ny klubb og at jeg ikke ville få ny kontrakt. Samtidig visste jeg at hvis jeg kom tilbake i form så ville jeg spille meg inn på midtbanen. Vi var i Europa League og ligacupen så det ville bli mange kamper og det var nettopp det jeg gjorde.

– Jeg skulle ønske jeg hadde samme mentalitet da Emery kom inn og sa at jeg kunne få ny kontrakt selv om jeg ikke var tiltenkt en rolle i startelleveren. Jeg husker jeg gikk ut av møtet og var sint. Jeg trodde jeg skulle spille og jeg hadde vist meg frem for laget året før. Da noen kom inn i klubben og sa at jeg ikke kom til å spille gjorde det meg sur. Jeg gjorde sannsynligvis noen lite gjennomtenkte valg og ringte agenten min for å si at jeg måtte dra. Jeg skulle nok tatt noen dager og roet meg ned først. Jeg skulle sett meg rundt og tenkt at jeg kunne klart å spille meg inn på den midtbanen.

For tiden er Wilshere trener for Arsenals U18-lag.

LES OGSÅ: Avis: Dette tjente Wilshere i Danmark

HILSER: Jack Wilshere og AGF Aarhus-sportssjef Stig Inge Bjørnebye.