PROFILER: Premier League-kommentator Kasper Wikestad og Manchester United-manager Erik ten Hag.

Wikestad om spilleren som kobles til Manchester United: – En overgang jeg har veldig tro på

Redaksjonen

22. juni 2022

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United har foreløpig ikke vært spesielt aktive under sommerens overgangsmarked. Til tross for at de røde djevlene er ute etter en rekke spillere, har klubben ennå til gode å hente nye fjes inn portene på «Drømmenes Teater».

Ajax-kantspilleren Antony (22) er blant profilene Manchester United skal være svært interessert i, og Viaplays Premier League-kommentator Kasper Wikestad mener brasilianeren vil være en ypperlig signering for Erik ten Hag & Co.

– Om det er noen hold i Antony-ryktene til Manchester Utd, må jeg si at det i så fall er en overgang jeg har veldig tro på. Kan gi fart, trykk og uforutsigbarhet. En spiller det er veldig lett å like. Spennende, skriver Wikestad på Twitter.

Manchester United skal være i samtaler med Ajax om en overgang for Antony, men de rødkledde ønsker angivelig å vente med å legge inn et offisielt bud før overgangen for Barcelona-stjernen Frenkie de Jong er i boks.

Ajax krever angivelig 40 millioner pund, tilsvarende 483 millioner kroner for å selge Antony, som i United vil bli gjenforent med sin tidligere manager Erik ten Hag.

Antony sin kontrakt med Ajax går ut den 30. juni 2025, så den nederlandske storklubben sitter med gode kort på hånden i de eventuelle forhandlingene med Manchester United.

LES OGSÅ: Eliteserie-klubb ønsker Solskjær velkommen

Sett denne?

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]