Wikestad om Premier League-overgangen: – Merkelig

Publisert kl11 januar 2022 12:00 by Christian August Cederblad

I STUDIO: Kommentator Kasper Wikestad. | TV 2

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Mye tyder på at Lucas Digne (28) forlater Everton til fordel for Aston Villa i løpet av det pågående overgangsvinduet.

Det skjønner Kasper Wikestad lite av.

NENT-kommentatoren stusser både over at Everton lar en spiller forlate klubben til fordel for en direkte konkurrent, men også at en hardt presset Rafael Benitez får gi grønt lys til overgangen.

– Venstrebacken Aston Villa har lett etter. Virker som en meget bra fit. Merkelig at Everton lar Rafa Benitez holde på som nå, når så mye peker i retning av at det ligger lite fremtid i det, skriver Wikestad på Twitter.

Digne har vært en svært god og viktig spiller for Everton siden overgangen fra Barcelona sommeren 2018. Så sent som i februar i fjor skrev 28-åringen under på en kontraktsforlengelse med Merseyside-laget, men siden den gang har venstrebacken havnet i kulden under nevnte Benitez – som ankom Goodison Park før denne sesongen.

Samtidig har Everton hatt en skuffende sesong under Benitez sin ledelse. Klubben ligger foreløpig på en beskjeden 15. plass i Premier League og har kun fem lag bak seg på tabellen.

Britiske medier hevder at Digne sin overgang til Aston Villa er så godt som klar. Steven Gerrards lag betaler et sted mellom 240 og 300 millioner kroner for å kjøpe den franske forsvareren.

LES OGSÅ: Mourinho røper klubben han aldri kommer til å trene

PROFIL: Lucas Digne for Everton.Twitter