GIR BESKJED: Arsenal-manager Arsene Wenger roper på spillerne sine.

Wenger: Spesielt denne tingen har skuffet meg denne sesongen

Redaksjonen

17. april 2017

FotballPremier League

Arsenal har tapt seks av sine åtte siste bortekamper i Premier League. Arsène Wenger sliter med å forklare den elendige formen på fremmed gress.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med forrige ukes 0-3-tap for Crystal Palace sto Arsenal for fjerde gang på rad tomhendt igjen etter en bortekamp i ligaen. En slik rekke hadde Wenger aldri før opplevd som manager for «The Gunners».

Arsenal har sluppet inn tre mål i fire strake bortekamper: Chelsea (1-3), Liverpool (1-3), West Bromwich (1-3) og til slutt Palace. Mandag skal Wengers utvalgte prøve å bryte trenden. Da venter formsvake Middlesbrough på Riverside i Nordøst-England.

– Vi må sørge for at vi presterer i vår neste kamp og gir alt. Det som er sikkert er at vi i de tre siste månedene ikke har hatt noe konsistens i det hele tatt, spesielt på bortebane. Hjemme har ikke prestasjonene eller kvaliteten vært en katastrofe, men borte har vi ikke prestert. Det er vanskelig å analysere seg fram til en årsak, for tidligere har vi vanligvis vært veldige sterke på bortebane, sier Wenger før mandagens oppgjør.