EN AV FÅ: En sjelder gang smeller det fra Arsenal-manager Arsene Wenger.

Wenger raser: – Det er skandaløst!

14. oktober 2017

FotballPremier League

Ikke fornøyd.

Per Mertesacker så ut til å bli matchvinner for Arsenal med et sjeldent mål, men Watford kom tilbake og vant 2-1 i Premier League lørdag.

Kaptein Per Mertesacker scoret sitt første Premier League-mål på 1400 dager. Sist gang den høyreiste tyskeren scoret var mot Manchester City i desember 2013.

Men kapteinen ble ikke matchvinner. Troy Deeney utlignet fra straffemerket etter 72 minutter, mens Tom Cleverley ordnet seier på overtid.

– Manageren sa til oss til pause at vi skulle spille med mer tro på oss selv, og det gjorde vi. Troy (Deeney) kom innpå, og han utgjorde en stor forskjell, sa Cleverley til BT Sport.

– Vi bygger noe spesielt her. Laginnsatsen og overtidsmålet.. Vi drar til Chelsea (neste kamp) med stor selvtillit, fortsatte han.

Arsenal ble forbigått på tabellen av Watford, som med trepoengeren tok over fjerdeplassen med 15 poeng. Arsène Wengers menn er to poeng bak.

– Vi fikk litt panikk på slutten. Du kan snakke og snakke om straffesparket, men de scoret. Det var en skandaløs avgjørelse å gi straffe, og det er lite vi kan gjøre med det, sa Wenger.

Sluttspurt

Første omgang på Vicarage Road åpnet stille og rolig, og ingen av lagene maktet å komme til sjanser. Utover og mot slutten av omgangen satte imidlertid Arsenal opp tempoet, og til slutt kom også målet.

Et hjørnespark fra Granit Xhaka fant Mertesacker, som stanget ballen i nota etter å ha løpt seg fri inne i feltet etter 39 minutter. Gjestene kunne ha doblet like etter ved Héctor Bellerín, men avslutningen endte til side for mål.

Danny Welbeck måtte gå av banen med skade etter 61 minutter for Arsenal. Engelskmannen holdt seg til baksiden av låret og gikk rolig av banen etter en løpsduell.